Rollaloop Tweemaster

07-06-2224 Tweemaster Maassluis.

We vertrokken al vroeg van huis om de verkeersdrukte voor te zijn. Helaas stonden we in de file en een uur later kwamen we aan bij de Tweemaster. Daar werden we hartelijk welkom geheten en de borden patat met een snack stonden al klaar voor ons. Dit doen ze altijd voor de muzikanten die uit hun werk etc. gelijk doorgaan naar dit optreden zodat ze toch met een gevulde maag kunnen optreden. Voor de Tweemaster stelden we ons op om de Rollaloop deelnemers toe te spelen. Toen de laatste voorbij waren, liepen we snel naar de achterkant om daar vervolgens op het terras de voorbij komende stoet nog meer gezellige muziek te laten horen. Daarna weer snel naar de voorkant om ze daar met de muziek weer binnen te halen.

Toen iederenn binnen was kregen de deelnemers een toespraak van de nieuwe burgemeester, Jack de Vries sinds vijf Juni geinstaleerd. Voorlichter van de CDA-fractie.


Hij gaf iedere deelnemer een medaille en een gladiool. Als toegift speelden we binnen nog een paar nummers. Met een voldaan gevoel ruimden we onze instrumenten weer op en werden we verwend met schalen vol bittergarnituur en een lekker sapje. Een leuk, gezellig en mooi optreden.

Op naar Bemmel!!!

Deze website gebruikt cookies u kunt alles na lezen op onze   Privacy pagina