Bbq 22-06-2024

Jaarlijkse bbq

oppo_2


Wist U dat wij jaarlijks een bbq houden? Dit doen wij voor de saamhorigheid, gezelligheid, lekker eten en vooral genieten.

Wist U dat wij een hoop lol hebben, zo heb ik Beau ingetapet zien worden met plakband, waarna het niet zo makkelijk los liet van haar mooie bos haar, de pret onder elkaar steeds onstuimiger werd.

Wist U dat iedereen wel een lekker drankje mee had genomen en Maurice heerlijke speciale cupcakes had gebakken. En dat Wim deze Pistache cake heerlijk vond?

oppo_2

Wist U dat er heerlijk gedanst werd, je niet meer weet wie er bij wie hoort, gevolgd door een hoop gelach.

Wist U dat de aantrekkingskracht van deze club zeer sterk is, dat alsnog het Opperhoofd en Nicole nog langs kwamen voor een drankje. Patrick die jarig was ook met Ilse aan kwam lopen, er gelijk lang zal je leven werd gezongen. Patrick zeer blij was met zijn nieuwe speeltje.


Wist U dat we gezamelijk de tent weer afbreken, letterlijk en figuurlijk. erna nog gezellig een sapje aan de bar nemen, proosten op de leuke dag, lekker blijven plakken.

Wist U dat ik weet dat dit een zeer geslaagde bbq is geworden, dit zeker volgend jaar weer doen, en vrijwilligers, bedankt!!!


Wist U dat wij elke dinsdagavond repeteren? je welkom bent om te komen kijken en te luisteren? van 19.45 uur tot 22.00 uur.
Tot horens.

Deze website gebruikt cookies u kunt alles na lezen op onze   Privacy pagina